Izvor:Foto: D. Mišić

DRAGANA O BRAKU I KARIJERI: "Htela sam da napustim muziku"

Izvor: Nportal

17.08.2022.

10:33

DRAGANA Mirković već 23 godine uživa u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem, sa kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka.

Kada je jednom prilikom govorila o svom odnosu sa Tonijem, Dragana Mirković istakla je da među njima nema svađa, niti ljubomore.


Jedno drugo nikada nisu proveravali, već su međusobno pružali podršku.
Već decenijama ona je uspešna pevačica, supruga i majka dvoje dece. Jednako je dobra u svim ulogama, ali je, priznala je, malo falilo da napusti karijeru.

"Verujte mi, imala sam sreće. Da sam se ja pitala, odavno bih napustila muziku i svoju karijeru. Međutim, zbog svoje predivne publike ostala sam u ovim vodama. Nisam ja od onih ambicioznih žena", rekla je tada Dragana.

BloombergAdria.com

 

Iako živi u izobilju, ima skupe komade garderobe i putuje na najluksuznije destinacije, pevačica se nikada nije susrela sa kritikama da se hvali materijalnim bogatstvom.

"Ne. Do sada mi se to nije desilo. LJudi mi stalno prilaze i osećam da su pozitivni prema meni. Shvataju me kao otvorenu osobu koja svoj život bez blama pokazuje svima. Sve što imam stekla sam pošteno i zbog toga ništa ne krijem. Moji fanovi stalno traže da im pokazujem s kim se družim i gde putujem", rekla je tom prilikom Dragana Mirković.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#pevačica #VIP #Dragana Mirković #Toni Bijelić #austrijski biznismen