Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/dragana_mirkovic/ATA images

ZBOG GAGINIH FOTKI GORE MREŽE: Crveni kupaći oduševio fanove

Izvor: Nportal

09.09.2022.

12:29

DRAGANA Mirković se redovno javlja pratiocima na društvenim mrežama sa prelepih destinacija koje posećuje, što je učinila i ovoga puta.

Pevačica i njen izabranik Toni već nekoliko dana uživaju u lepotama Venecije, što je ona zabeležila prelepim fotografijama. 

Dragana je na svom profilu podelila kompilaciju slika na kojima se vidi kako uživa šetajuči se trgovima i mostovima Venecije.

Pored italijanskog grada, Dragana je ovog leta posetila i Mladive, kako ona kaže najlepše mesto na svetu.

Slike sa ove čarobne destinacije oduševile su pevačicine fanove jer su konačno Draganu videli u nešto opuštenijem izdanju.

BloombergAdria.com

Slike koje su svima posebno zapale za oko bile su jedna na kojoj je Dragana ogrnuta samo bademantilom, i druga na kojoj pevačica pozira u jednodelnom kupaćem jarko crvene boje.

BloombergAdria.com

Ispod slika naše slavne folk pevačice nizali su se komentari poput "Ti si super žena", "Lepa do bola", "Izlgledaš super kraljice"...

BloombergAdria.com

Podsetimo, pevačica nije pobornik ovakvog načina eksponiranja pa je tako jednom prilikom izjavila kako nju nikada nećemo videti u kupaćem kostimu.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".