Izvor:Foto: Printskrin Instagram/kaja_zutic

KAO OD MAJKE ROĐENA: Gola slika Katarine Žutić (FOTO)

Izvor: Nportal

12.09.2022.

11:19

IZAZOVNA i obnažena Katarina Žutić.

Glumica Katarina Žutić, davne 2004. godine napravila je potez zbog kog se ni danas ne kaje. Ona se tada obnažila za časopis "Plejboj", a o tom iskustvu govorio je tadašnji urednik fotografije ovog magazina, ističući da mu je upravo to slikanje bilo jedno od omiljenih.

– Gotovo sve žene su imale istu priču – da li može sve da se vidi, a ništa da se ne vidi? Imale su ideju da se to uradi u nekom polu providnom materijalu. Mi smo znali da to ne može da prođe. Mnoge su dolazile sa zahtevima da im se kupi stan u Beogradu, više glumica nam je to tražilo. I razmišljajući koga sledećeg bismo mogli da zovemo, padne nam na pamet Katarina Žutić jer smo se setili da je ona nudista. Ja je pozovem i ona najiskrenije kaže – Znate šta, ja planiram da idem na Adu Bojanu, ako mogu da platim honorarom svoj boravak od mesec dana tamo, meni je to sasvim dovoljno, započeo je svoju priču.

– Bila je jedina osoba koju smo mi morali da smirujemo jer je ona htela sve da pokaže, a mi smo bili u fazonu – to ne sme na naslovnu. Prvi put smo imali taj kontra momenat. Donela je čak i ogroman crni di**o na snimanje, pa smo smislili da se s njim fotka stilizovana kao ratnica, Rambo. Svi su se mnogo smejali na tom setu. Zbog većeg honorara nas je častila ručkom – dodao je Marko.

Podsetimo, Katarina Žutić već nekoliko godina uživa u vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".