Izvor:Foto: Instagram printskrin/bojana__rodic/Jutjub/ Kurir

SVE JE SPREMNO: Detalji svadbe Mirka Šijana i Bojane Rodić

Izvor: Nportal

16.09.2022.

22:38

PEVAČICA Goca Božinovska sutra ženi sina Mirka Šijana sa Bojanom Rodić koja joj je podarila unuka Zorana dok je još jedan naslednik na putu

Svi običaji na gala venčanju će biti ispoštovani, a za slavlje porodice će iskeširati 50.000 evra

- Verujte da je novac tu najmanje važan koliko to što se oni slažu i poštuju. Danijela i Bogdan Rodić baš vole Gocu i ona njih. Bila je korona, posla nije bilo, ali za svadbu je Goca otvorila buđelar. Mirko je njen mezimac, a snajku obožava, takođe ovo je prvo veliko veselje u porodici i veselje mora da prođe kako treba. Rodići nisu hteli da dozvole da Mirkova majka snosi sve troškove, pa su i oni barabar učestvovali u troškovima. Naravno, sav novac koji mladenci dobiju ide njima. Goca, a ni Danijela i Bogdan nisu pravili problem - rekao je za "Kurir" izvor blizak pevačici.

BloombergAdria.com

 

Prema njegovim rečima Mirko je kompletnu organizaciju prepustio budućoj ženi.

- Sve njene želje i zamisao će biti ispunjeni. Zajedno su sve zakazivali, birali detalje, muziku venčanicu, odelo, ali glavnu reč vodi Bojana. Svestan je da finansijki nisu u velikim mogućnostima, ali će svakako biti na visokom nivou - rekao je izvor.

BloombergAdria.com

 

Božinovska je uzbuđena, ali nije želela da otkriva detalje.

- Svi smo veoma uzbušeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali- rekla je pevačica nedavno za "Kurir".

BloombergAdria.com

 

Na svadbi će biti i poznatih, najviše pevača sa kojima se Goca Božinovska godinama druži i sarađuje, a to su: Sanja Đordević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".