Izvor:Foto: Profimedia, Jutjub printskrin/ The Late Late Show with James Corden

BEZ OBLINA I NIKAD MRŠAVIJA: Kim smanjila grudi i zadnjicu?

Izvor: Nportal

21.09.2022.

20:30

STARLETA zabrinula fanove

Kim Kardašijan važi za jednu od najbolje stilizovanih žena sveta i napoznatiju starletu, a milioni devojaka su joj zahvalne jer je trend mršavih devojaka potisnula u drugi plan i dala oblinama na značaju.

BloombergAdria.com

 

Gde god da se pojavi Kim privlači pažnju javnosti, a sada se pojavila u emisiji mršavija nego ikada i izazvala lavinu komentara.

 

Fanovi su zaključili da se podvrgla operaciji smanjenja grudi i zadnjice.

Kim je u poslednjih nekoliko meseci glavna tema zbog drastične promene izgleda. Sve je počelo od želje da stane u haljinu Merilin Monro za Met galu, a tada je smršala neverovatnih deset kilograma za tri nedelje. Potom je uslikana u Los Anđelesu u kombinezonu kroz koji su se ocrtavala rebra, a potom je pokazala i višak kože koji je ostao na stomaku.

BloombergAdria.com

 

Kim je ovoga puta gostovala u emisiji "The Late Late Show with James Corden" i mnogi su primetili da starleta više nema bujno poprsje.

"NJene grudi su mnogo manje", "Šta se dogodilo sa Kim i grudima?", "Izgleda bolesno, ne sviđa mi se", "Smanjila je i grudi i zadnjicu, izgleda jako tužno", "Treba da se zaustavi", "Ona je postala opsednuta kilažom" samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".