Izvor:Foto: TikTok printskrin/katyfaith__

Kaje se zbog imena koje je dala sinu, donela još LUĐU odluku

Izvor: Nportal

23.09.2022.

13:25

NIJE uvek lako dati ime detetu, a budući da s njim mora da živi do kraja života, neretko roditelji pod pritiskom zbog te spoznaje zažale zbog imena koje su odabrali. Upravo to se dogodilo i jednoj majci, koja je rekla da mrzi ime koje je dala svome sinu, a sada smatra da ni svojoj drugoj deci ne može da da 'lepa' imena, jer bi to bilo nepošteno prema prvom detetu.

Keti Frajersen ispričala je da je rodila svoje prvo dete sa 18 godina i sada kada je starija, rado bi se vratila u prošlost i odabrala drugo ime za sina. A smatra i da njena greška znači da i sa svojom drugom decom mora da učini isto.

To je priznala u videu na društvenoj mreži TikTok, odgovarajući korisniku koji ju je pitao je li ikada zažalila zbog imena koje je odabrala za svoje dete. U drugom videu otkrila je da se njen sin zove Karson DŽejms, a mnogi su joj u komentarima pisali da to "i nije tako loše kako su očekivali..." 

- Zvuči sasvim normalno, razočaran sam. Doslovno poznajem osobu koja se zove Pepsi! - napisao je jedan korisnik.

- Očekivala sam puno gore! Ako vam se ne sviđa, uvek ga možete zvati samo DŽejms - dodala je druga korisnica.

Dvadesetjednogodišnja mama otkrila je da joj ime nije drago jer misli da je požurila sa odabirom, bez dovoljno razmišljanja. Keti i njen suprug sada imaju i devojčicu po imenu Bruklin Mej, za koju su korisnici takođe rekli da ima slatko ime. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".