Izvor:Foto: ATA images

RASTANAK NEIZBEŽAN: Nikolija sama proslavlja rođendan

Izvor: Nportal

19.10.2022.

07:37

RASTALI se na nekoliko dana

Na svoj 33. rođendan pevačica Nikolija Jovanović biće sama bez svog saputnika Relje Popovića ako uzmjemo u obzir da je razlog toga poslovni put u NJujork. Relja je ostao u Beogradu sa ćerkama Reom i Hanom. Veruje se da je rastanak ovom paru teško pao, ali će se vrlo brzo vratiti na zajednički put.  

Ova daljina neće dugo trajati, samo nekoliko dana će Nikolija provesti u Velikoj jabuci gde provodi vreme sa prijateljima i saradnicima među kojima je stilista Stefan Orlić.

Očigledo je da je pevačica zauzeta poslom i da nema vremena da obilazi grad koji je centar sveta. Međutim uspela je da obiđe Muzej moderne umetnosti.

Pevačica je svojim fanovima poručila da ih tokom njenog sutrašnjeg rođendana čeka i malo iznenađenje, te da će tada objaviti delić njene nove pesme "Pilot", balade koja joj se posebno uvukla pod kožu. Možda je u NJujork otišla baš kako bi snimila spot ili promotivne fotografije za novu pesmu, a rezultati njenog rada "preko bare" biće poznati uskoro. Za to vreme, rastanak Nikolije i Relje ne treba da brine one koji cene ovaj par kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni jer oni uskoro nastavljaju baš tamo gde su stali.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".