Izvor:Foto: Profimedia

DROGA, ALKOHOL, PREVARE: Životne borbe meksičkih glumica

Izvor: Nportal

20.10.2022.

15:04

MEKSIČKE serije su bile jako popularne u Srbiji, pa tako ne postoji osoba koja nije odgledala bar jednu telenovelu.

Tih godina su meksičke telenovele bile jedna od glavnih zabava, a porodice su vrlo često provodile vreme čekajući novu epizodu neke od popularnih serija.

Emitovale su se godinama i uvek izazivale veliku pažnju, a neke od poznatijih kod nas su Rubi, Esmeralda, Zlobnica i mnoge druge. Glavne glumice su uglavnom bile lepotice koje su nekima bile i idoli, a neke od njih su u stvarnom životu sasvim drugačije i borile su se sa raznim stvarima u životu.

Majte Peroni je uvek dobijala uloge smeren i povučene devojke koja pronalazi ljubav svog života, ali je istovremeno brojne prepreke sprečavaju da živi srećno. Međutim, u stvarnosti, glumica se udala za bivšeg muža svoje najbolje prijateljice, a pretpostavlja se da je on najpre varao svoju suprugu sa Majte.

BloombergAdria.com

 

Barbara Mori je sve opčinila kao fatalna Rubi. Iako je glumila negativnu ženu, mnogi su je voleli, a malo ko zna da joj je u jeku popularnosti 2007. dijagnostikovan karcinom sa kojim se uspešno izborila. Ona je, inače, već sa 19 godina rodila sina, a vrlo rano je postala i baka.

BloombergAdria.com

 

Gabrijela Spanić je odrasla u Venecueli, ali ima jugoslovenske korene, pa je to još jedan od razloga zašto ju je domaća publika volela. Ona je glumila u seriji Zlobnica, a poznato je da ima rođenu sestru sa kojom ne priča. Gabrijela je majci i bratu kupila vilu u Meksiku iz koje ih je posle izbacila pošto je saznala da kontaktiraju sa sestrom.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".