Izvor:Foto: Z. J. Mačak/N. Skenderija/ATA images/Instagram printskrin/sandraafrika

MARJANOVIĆ PIŠE NOVE PESME: Da li bi ih pevači pevali

Izvor: Nportal

21.10.2022.

09:17

ZORAN Marjanović, koji je osuđen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, u zatvoru uveliko piše pesme koje bi mogle da postanu novi hitovi nekih od pevača sa kojima je ranije sarađivao, piše Kurir.

Među njima su Jasna Milenković Jami, Beki Bekić, Ivan Kukolj Kuki, Rada Manojlović, Sandra Afrika, Branka Sovrlić, Katarina Živković, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

- Zoran ne gubi vreme u zatvoru. Radi na muzici, piše pesme, aranžmane i, kako stvari stoje, postoji mogućnost da ih ponudi pevačima s kojima je već sarađivao. Ne znam detalje, ali advokati koji ga posećuju će moći da mu pomognu u tome - priča izvor.

Što se tiče ove teme, estradne zvezde podeljenog su mišljenja.

BloombergAdria.com

 

- Zatekli ste me. Situacija je delikatna. Nas dvoje jesmo sarađivali, ali indirektno. Preko pokojnog Saše Miloševića smo napravili saradnju, koja je bila izuzetna, a s obzirom na to da je Jelena bila prisutna, to se pretvorilo u druženje. Zbog njene sudbine malo mi je nezgodno o tome da pričam i trenutno da razmišljam na tu temu - bila je neodlučna Jami.

Zato je njena koleginica Branka bila izričita: - Meni je uradio jedan aranžman za pesmu koju sam ja napravila. Tada sam upoznala i Jelenu. LJudima koji pogreše treba pružiti šansu, ako se dogodi da pogreše i da ta greška može da se ispravi. Međutim, ovo je stravična situacija i zato s njim poslovno ne bih mogla da sarađujem - poručuje Sovrlićeva.

BloombergAdria.com

 

Isto mišljenje deli i Kuki: - Sve to što se desilo je strašno da bi bilo licemerno da nas dvojica nastavimo saradnju kao da se ništa nije desilo. Imam svoje mišljenje o toj porodici koje bih zadržao za sebe. Zoran mi je napravio pesmu za festival "Koštaš me", na kojoj mi je upravo pokojna Jelena pevala demo-snimak. Sve me to veže za neke trenutke - kaže pevač.

Bekić takođe tvrdi da više sebe ne vidi u saradnji sa Zoranom: - Naša saradnja je bila slučajna. Zoran je aranžman pravio za jednu pesmu, a ja sam autor. Nisam ja u tom filmu - kratko je rekao Beki.

BloombergAdria.com

 

Dinča je poručio da nema komentar, dok je Kaća Živković odbila poziv, a Rada se nije javljala na telefon.

Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi, pak, žele da sarađuju sa Zoranom. - Naravno da bih sarađivala sa Zoranom ukoliko mi ponudi hit, ipak je on čovek koji mi je uradio prvu pesmu, po kojoj sam dobila i nadimak. Svi su nevini dok se ne dokaže suprotno ili ne donese konačna odluka. Ja u to ne bih ulazila, mene samo posao zanima - kaže Sandra, a Indi se slaže s njom.

- Uzeću pesmu ako je hit. Ipak, Zoran mi je uradio megahit "Bato, bre". Nisam u fazonu da ne bih - poručila je Indi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".