Izvor:Foto: ATA images

RADOST U DOMU JOVANE JEREMIĆ: Ima poseban povod za slavlje

Izvor: Nportal

25.10.2022.

09:57

MNOGI će se iznenaditi, budući da ima 15 godina karijere

Voditeljka Jovana Jeremić je neko ko privlači veliku pažnju javnosti, neki je vole, neki ne, ali niko ne može da joj ospori uspeh i karijeru koju je sama stvorila.

Zbog enormne gledanosti dobila je epitet ''kraljica šera'', a ona neretko govori o svom uspehu i putu ka istom.

Međutim, Jovana pored svega toga uspeva da svoj privatan život drži koliko god je to moguće daleko od očiju javnosti, reklo bi se da sve što se i sazna, Jeremićeva je to i želela da se sazna.

Kako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, voditeljka je svojevremeno odlučila i da pokaže svoju majku Olgu, a ono što su svi primetili jeste sličnost koja postoji između njih dve i koja je neverovatna.

BloombergAdria.com

 

– Moja majka Olga onda kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične, a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen. Milomir Marić mi je jednom rekao: “E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!” Evo ko.

Mama Olga je svakako zaslužna što je Jovana sada tu, kao i da je uticala na to kako će voditeljka izrasti, a danas je bitan dan za obe, budući da je Jovanin rođendan.

BloombergAdria.com

 

Kako je Jovana nedavno rekla, ovo je njen jubilarni 32. rođendan i 15 godina karijere. Voditeljka je rođena 25. oktobra 1990. godine, a danas će svoj rođendan proslaviti u jednom elitnom restoranu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".