Izvor:Foto: ATA images

LEČIO JOJ RANE: JK je bila u vezi sa NJIM posle razvoda

Izvor: Nportal

22.11.2022.

16:12

PRVI brak Jelene Karleuše sa Bojanom Karićem dobro je poznat javnosti.

Jelena i Bojan su bili vrlo kratko u braku, a pevičici je osle razvoda srce bilo slomljeno. Posle nekoliko meseci Jelena je uplovila u novu ljubavnu vezu sa Vladanom Marićem. O njihovoj vezi svedočele su naslovne fotografije časopisa Gloria.  

Marića su pre nego što je upoznao Jelenu, povezivali sa brojnim devojkama iz Beograda. Pre nego što je upoznala Vladu, Jelena je govorila da joj je život ličio na emotivnu olupinu. 

Pevačica je ispričala tada kako je upoznala izabranika: 

‒ Upoznao nas je Darko Kostić, u Budvi. Osim što je do bola lep i zgodan, Vlada me je osvojio senzibilnošću, finim manirima i zaštitničkim stavom. Ali, nije mu bilo lako da me dobije. Lavovski se borio za moju naklonost.

Jelena je često naglašavala da su oboje lavovi u horoskopu i da se zbog toga dobro slažu: 

‒ Razumemo se gotovo na telepatskom nivou, pa kad smo zajedno, uživamo u svakoj sitnici. Volimo iste stvari i doživljavamo svet na identičan način. Pošto je naša veza još vrlo mlada, najluđi provod za nas je kad smo sami. Ne krijemo se od javnosti, ali i ne izlazimo često jer najviše uživamo udvoje.

I ljubav se između njih vrlo brzo završila, ali se tada balkanska diva osećala više nego voljenom:

‒ Konačno sam voljena onoliko koliko mislim da zaslužujem. Pored Vlade se osećam obožavano i zaštićeno, a to dugo nisam iskusila. On je melem za moje ljubavne rane iz prošlosti. Padam na negovane i lepo vaspitane muškarce koji pucaju od samopouzdanja. Samo čovek siguran u sebe u stanju je da me zadrži.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".