Izvor:Foto: T. Ćirić

"OŽENJEN SAM ČOVEK": Veljko progovorio o braku i karijeri

Izvor: Nportal

26.11.2022.

07:37

SIN pevačice Cece Ražnatović postaće otac po drugi put.

Iako dosta vremena mora da provede na treninzima, Veljko ističe da za to njega nije odricanje jer mu je fokus na porodici i karijeri.

-Celokupan moj život je posvećen boksu. Nije mi to odricanje, već neko vreme živim bez distrakcija koje sam vremenom i sam zamrzeo. Živim miran život i to mi odgovara. Ja sam oženjen čovek, imam dete, još jedno dete na putu, šta ja ima da tražim u gradu - iskreno je rekao Veljko.

BloombergAdria.com

 

Ceca ne krije koliko je ponosna na svog sina Veljka, šampiona Srbije u boksu.

- Za mene kao majku svaka njegova pobeda veliki uspeh, ja to sve emotivno doživljavam. Stoprocentno verujem u njega, to će tako biti zauvek. Što se tiče njegove poslednje pobede, na proglašenju sam krenula da plačem. Biti šampion Srbije je ogromna stvar, znam koliko je ponosan na sebe - ispričala je Ceca.

Veljko ističe i da planira još veći uspeh kada je bokserska karijera u pitanju.

- Sad osećam još veću odgovornost da budem još uspešniji. Ima većih zalogaja, ali jako sam ponosan. Uvek sam se osećao da sam najbolji u državi, a ova nagrada je i dokaz toga - kaže Veljko.Otkriva i zbog čega su on i Bogdana za svog drugog sina izabrali ime Krstan.

-Bogdana i ja nismo krili da planiramo drugo dete, to je bilo očekivano. Ime Krstan je izabrano zbog srpstva i pravoslavlja - ispričao je Veljko.

(Blic/Ceca Šou)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".