Izvor:Foto: Instagram printskrin/bojana__rodic

OD SVADBENOG NOVCA: Mirko Šijan napravio biznis

Izvor: Nportal

26.11.2022.

11:08

SIN pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan odlučio je da se posveti sopstvenom biznisu.

Šijan je od novca koji je dobio od gostiju na svadbi odlučio da otvori restoran. Ostalo je da sredi baštu, pa restoran za sada radi u zatvorenoj varijanti:

- Mirko se potrudio da sve bude uređeno po meri i ukusu da gostima priušti maksimalni užitak. Mirko je dugo pričao sa svojima kod kuće, rešio je da novac koji je bio svadbeni poklon uloži u biznis. Inače voli kafane i provod, pa mu je ovo bio logičan potez. Od samog početka najviše dolazi ekipa s kojom se druži, ali i lokalci, koji žive nedaleko od objekta. S obzirom na to da je u toku Svetsko prvenstvo u Kataru, Mirko je obezbedio sve da bi mogli da se prate prenosi utakmica preko video-bima. Od starta ima podršku porodice s obe strane, a žena Bojana ga najviše bodri. Ona je rekla da na sve gleda kao na zajednički biznis iako je Mirko gazda - priča izvor za "Republiku" na početku.

Majka nikad nije bila srećnija zbog sinovog uspeha: 

- Super nam je u restoranu, odlično i, zasad, zaista sve ide kako treba. Lokal je još u pripremi, ali radi unutrašnji deo, pa već imamo goste. Uskoro će biti i bašta i sve što ide uz to, pa će biti još bolje. Planiram i proširenje posla - rekao je Mirko, a majka Goca tvrdi da nikad nije bila ponosnija:

- Ponosna sam uvek na mog sina! Otkad sam ga rodila, ja sam ponosna na njega, a sada mi je ovo pokazalo da može sve da ostvari kad je uporan. Mi smo im za svadbu svašta poklonili, a na njima je bilo kako će poklone da iskoriste i u šta će da ulože novac.

Podsetimo, Mirko sa suprugom Bojanom ima sina Zorana, kom je ime dao po pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a sada čekaju i drugog sina.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".