Izvor:Foto: Igor Marinković, ATA images

NEUMESNO JE: Brena o navodima da je njen nastup najskuplji

Izvor: Nportal

01.12.2022.

18:46

PEVAČICA odgovorila na spekulacije.

Lepa Brena uživa u skladnom braku sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, a pevačica ističe da nikada ne treba da postoji razlika između muškaraca i žena, već da svi treba da rade ono u čemu su bolji.

BloombergAdria.com

 

- Mislim da muškarac voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga, a za šta nije sposobna ona, a ni on, onda se unajmi npr. kada je vožnja u pitnaju vozač. Nikada nisam volela antagonizam između muškaraca i žena. Smatram da ako on zna nešto bolje neka to uradi, ako sam ja bolja onda treba meni da prepusti i da se niko ne ljuti- ističe Brena za “Blic”.

Pevačica se pohvalila da je dobar vozač iako je to na Balkanu rezervisano za muškarca.

- Ali ja vozim jako dobro. Stabilan sam i siguran vozač. Nikad nisam vozila pod dejstvom alkohola. Vozim po pravilima, osim po nekada kada baš žurim- kaže Brena i dodaje:

BloombergAdria.com

 

- Umem i brzo da vozim, pogotovo kada dođu novi automobili, pa onda da probam da li idu 250 do 280 na sat. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća. Provela sam prvih deset godina karijere u autobusu. Tu sam spavala, jela, pila, sa trideset momaka koji su radili sa mnom. Posle toga smo malo krenuli više avionima, pa luksuznim automobilima i danas je auto nešto što predstavlja apsolutno “moj drugi dom”.

BloombergAdria.com

 

Brenin nastup za Novu godinu, je jedan od najskupljih, te se pisalo da je i najplaćenija, a pevačica o ceni nije želela da priča.

- Sami znate da pevam četrdeset godina i da je neukosno pričati o cenama i da o tome uglavnom govore oni što žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još Brena Nacionale- ističe ona i dodaje:

- Moram da priznam da zaista sada najviše uživam što nemam više male dece kući pa ne moram da žurim sa nastupa.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".