Izvor:Foto: Profimedia

4 RUTINE Ketrin Zite-DŽons za MLADOLIK i blistav ten

Izvor: Nportal

04.12.2022.

22:54

TAJNE lepote glumice Ketrin Zite DŽons nije teško probati i ostati im dosledan, a očigledno daju sjajne rezultate.

Prošle su duge 24 godine otkako nas je Ketrin Zita DŽons zauvek zavela ulogom Elene u filmu "Maska Zoroa", a danas je ne obožavamo ni trunčicu manje.

BloombergAdria.com

 

U međuvremenu nam je više puta pokazala da je retko talentovana, posvećena poslu, spremna za najnapornije pripreme kako bi iznela ulogu najbolje moguće, a podseća nas i na ono što znamo od prvog dana – jedna je od najlepših.

Danas Ketrin Zita DŽons ima 53 godine, a stalno se u američkim medijima spekuliše odoleva li ona uspešno čarima botoksa i estetske hirurgije. Ketrin nikada nije potvrdila da li je menjala nešto na svom licu, ali je pričala o ključnim tajnama svoje lepote...

Ako joj verujete da je za sve zadužena priroda, vredi probati, zar ne? U svakom slučaju, njeni saveti su odlični i dermatolozi su saglasni s njima.

BloombergAdria.com

 

Redovno koristi SPF

Dermatolozi nas proteklih godina stalno podsećaju da pravilna nega podrazumeva obavezno mazanje proizvoda sa zaštitnim faktorom u toku dana, čak i zimi!


Tokom lokdauna, na početku pandemije virusa korona, Ketrin su fanovi na Instagramu pitali šta je spakovala za porodično putovanje, a ona je odgovorila da je uz nju uvek ono osnovno:


– Moj muž, moja deca, moj pasoš, krema za sunčanje, krema za sunčanje, krema za sunčanje, krema za sunčanje... Zaista, tamo može da bude vrlo brutalno i moramo da zaštitimo kožu – poručila je ona.


Brine o hidrataciji
 

Pored toga što redovno koristi hidratantne kreme, Ketrin Zita DŽons ističe da obožava ulja za lice.


– Koristim mnogo esencijalnih ulja. Pomešam više njih i to stavljam na lice – objasnila je.

Redovno radi piling

Kako bi poništila eventualno štetno dejstvo ulja, ona svakodnevno radi "veoma blagi piling kremom ili gelom koji odstranjuju mrtve ćelije kože", otkrila je Ketrin.

U intervjuu za W Magazine, Ketrin Zita DŽons je otkrila koji je najbolji savet u vezi s negom lica koji je u životu čula.


– Ne kopaj! – odgovorila je kratko i jasno.


Ovo je možda i najteže poslušati, a svi dermatolozi saglasni su da je najgore što može da učinimo stalno dodirivanje lica (jer se tako nanose bakterije) i, naravno, "kopanje" bubuljica, koje čini da koža fizički puca i da bude podložnija upalama.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Ketrin Zita DŽons #VIP #glumica #nega lica #blistav ten #žena