Izvor:Foto: ATA images

DA SE NAUČI PAMETI JK brutalno o Dušku "Trpela sam godinama"

Izvor: Nportal

11.01.2023.

07:27

DRAMA u porodici Karleuša - Tošić ne prestaje.

Pevačica Jelena Karleuša je sredinom godine u javnom saopštenju otkrila da se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera, fudbalera Duška Tošića.

‒ Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, on sebe više ne vidi kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu ‒ naglasila je na početku saopštenja, koje je objavila prvih dana jula.

Međutim, Jelena Karleuša u jednom nedavnom intervju otkrila u kakvim je odnosima sada sa suprugom.

‒ Nismo predali papire za razvod. Neka piše ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao kada slona ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više nikome ništa da objašnjavam, rekla je ona za "Story".

BloombergAdria.com

Na pitanje da li je sebi rekla da je preterala kada je objavila saopštenje, odgovorila je:

‒ Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Od sada mi je ili-ili sve u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja.

BloombergAdria.com

Ni ovoga puta Duško nije davao izjave, ali je zato reč prepustio pravnim zastupnicima, koji su reagovali munjevito.

‒ Duško Tošić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu smo sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se ukoro pronaći mirno i sporazumno rešenje, prvenstveno imajući u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite ‒ poručio je advokat Nikola Premović za "Kurir".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".