Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/Channel 5

FATALNA PO MUŠKI ROD: Čuvena Helga danas slavi 71. rođendan

Izvor: Nportal

12.01.2023.

11:33

PROŠLO je više decenija od prikazivanja serije zbog koje je Kim Hartman stekla status seks simbola.

Kultna serija "Alo, 'Alo!" bila je omiljena brojnim gledaocima na ovim prostorima, pa su se reprize uvek dočekivale sa oduševljenjem. Snimana je deset godina, od 1982. do 1992. godine, a među likovima koji su zasmejavali gledaoce bili su i Helga Gerhart i Her Flik.

Helga, koju je odlično odglumila Kim Hartman, bila je poznata po tome što je volela da se skida i pokazuje svoje seksi donje rublje.

Najčešće je to radila kako bi zavela Her Flika, koji je bio poznat po specifičnom hodu i tome što je u svakoj rečenici koristio pridev "gestapovski".

BloombergAdria.com

 

Kim danas slavi 71. rođendan, a mogima je još uvek u sećanju ostala baš po toj ulozi. Prošlo je više decenija od prikazivanja serije zbog koje je Kim Hartman stekla status seks simbola, a poslednjih nekoliko godina 71-godišnja Kim više se ne bavi glumom, ali rado se seća perioda u kom je glumila Helgu.

 

- Helga je bila ambiciozna i htela je da bude Hitlerova devojka ili čak špijunka u stilu Mate Hari. Kao i svi Nemci u seriji, nije bila sposobna za tako nešto. I Helga i ja volele smo da glumimo seks-simbol. Bilo je zabavno i opuštajuće - rekla je jednom Kim.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".