Izvor:Foto: ATA images/Jutjub printskrin/Zadruga official

ISPLIVAO DOKAZ: Mitrovići stavili tačku na odnos sa Milanom

Izvor: Nportal

24.01.2023.

15:48

NAKON Milanovog otkaza, dosta se spekulisalo o njegovom odnosu sa čelnicima Pink televizije, Milicom i Željkom Mitrovićem.

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je voditelj dao otkaz, a gledaocima će definitivno nedostajati na malim ekranima.  

O njegovom otkazu se dosta spekulisalo u javnosti, a nedavno se oglasio Milan i stavio tačku na sva nagađanja. 

- Glavni razlog odlaska sa "Pinka" je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene - rekao je Milan.

BloombergAdria.com

- Mnogo aspekata je uticalo, između ostalo od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat "Zadruga" sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija - istakao je Milošević. za "Blic".

Nakon Milanovog otkaza, dosta se spekulisalo o njegovom odnosu sa čelnicima Pink televizije, Milicom i Željkom Mitrovićem. Sudeći prema društvenim mrežama, nisu ostali u dobrim odnosima, jer vlasnik Pinka više ne prati Milana na društvenim mrežama.

BloombergAdria.com

Milan i dalje prati Željka Mitrovića na društvenom mreži Instagram, ali Veliki šef je doneo odluku da njega obriše. Kada je u pitanju njegov odnos sa Milicom, niti ona prati njega, niti on nju.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".