Izvor:Foto: PrintskrinTV Prva/Jutjub/RTRS Video/RTRS Video / VLC Rekoder

RANI RADOVI SANJE KUŽET: Kako je izgledala pre Zvezda Granda

Izvor: Nportal

11.02.2023.

09:39

POPULARNO TV lice, Sanja Kužet, svima je poznata, pogotovo kao dugogodišnja voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", međutim malo ko zna kako je voditeljka počela scvoju karijeru.

NJeni počeci vezuju se za vremensku prognozu na TV Pinku.

Sanja važi za jednu od najpopularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, a jednom prilikom je otkrila kako je počela da se bavi ovim poslom.

Voditeljka je gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala kako je počela njena karijera.

- Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio - rekla je Sanja Ognjenu.

- Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: "Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?", ja kažem: "Ali, ja sam gost", kažu oni meni: "Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on". Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - objasnila je Sanja.

BloombergAdria.com

Karijera Sanje Kužet danas je na vrhuncu, a pre sedamnaest godina, tačnije 2006. godine, ona je u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmehom izveštavala o vremenskim prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je često bio na meti komentara.

BloombergAdria.com

Primetno je da se Sanja gotovo nimalo nije promenila.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".