Izvor:Foto: ATA images/Printskrin/Jutjub/Youtube News

DISKVALIFIKOVANA ZBOG JK Vanja je sada upoznala svoju podršku

Izvor: Nportal

19.03.2023.

10:00

VANJA Knežević je devojka koja je diskvalifikovana pre dvegodine iz "Zvezda Granda" zbog pevačice Jelene Karleuše.

Vanja je nakon što ju je Jelena vređala na takmičenju, putem društvenih mreža pozivala na nasilje pevačice, posle čega je diskvalifikovana. 

Slučaj Vanje Knežević nije se smirivao mesecima, a pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da joj izađe u susret i pomogne joj da snimi spot i pesmu. Ovaj Cecin gest mnogi su protumačili kao "udarac" rivalki i tadašnjoj članici žirija pomenutog takmičenja. 

Vanja je upisala Stomatološki fakultet, ali pevanje nije zaboravila. Velika želja joj je bila da upozna pevača Slobu Radanovića, a ta želja joj se i ostvarila. 

- Uglavnom ljudi misle da je jako teško upoznati pevače koji vanserijski pevaju (ili generalno-pevaju), a prizemni su ljudi. Slobo, demantovao si sve to.. kakva energija, kakav glas.. oduševljena sam. I samo ću reći čast mi je što sam te upoznala - istakla je Kneževićeva uz zajedničku fotografiju sa Radanovićem.

Podsetimo, Sloba je nakon skandala sa Karleušom u "Zvezdama Granda" podržao mladu Vanju.

- Kad se prihvatiš posla žirija, treba da znaš da kandidati koji dođu tu nisu kanta za smeće ili vreća g**ana u koju ćeš sad i ti da sipaš svoja g**na i toksine koji izviru iz tvojih ličnih frustracija. Prestani da smaraš - napisao je pevač na svom Tviteru, aludirajući na Jelenu.

(Srbija danas)

#Jelena Karleuša #Vanja Knežević #VIP #dikvalifikovana Vanja Knežević #Sloba Radanović #Sloba Radanović Vanja Knežević fotografija #Zvezde Granda #Zvezde Granda takmičenje