Izvor:Foto: Profimedia/TikTok printskrin/brideisapersonality

IZNENAĐENJE ZA VERENIKA: Ovo će videti tek prve bračne noći

Izvor: Nportal

19.03.2023.

11:15

PRIPREMAJUĆI se za svoje venčanje, jedna buduća mlada, koja još nikada nije spavala sa svojim verenikom, odlučila je da tetovira prvi inicijal imena svog mladoženje kako bi on to otkrio tokom njihove prve bračne noći, piše NJjujork Post.

- Radim tajnu tetovažu za svog verenika, a on ne zna za to... i saznaće na dan venčanja - rekla je Medison Krouli iz Atlante, u svom popularnom TikTok videu, snimljenom 11 dana pre njenog venčanja.

U videu, koji je prikupio više od 464.000 pregleda, Medison, profesionalni fotograf, snima isečke sebe kako se smeje dok joj se na zadnjici tetovira crno slovo "G" u kurzivu, u znak naklonosti prema njenom budućem mužu Gregu.

- Opsednuta sam time, jako mi se sviđa - rekla je brineta kada je tetovaža bila gotova, te istakla izazove s kojima bi mogla da se suoči dok njena tetovaža zaceljuje.

Tako je dodala da će biti malo teže brinuti se o njoj nego što je mislila, jer se tetovaža nalazi na zadnjici, a uz to, mora da je skriva od verenika.

- Definitivno sam zamišljala seks na našu prvu bračnu noć i nadam se da će biti divlje i da će mu se tetovaža svideti. Nismo još imali seks, tako da će to biti malo, slatko iznenađenje - dodala je.

No, mnogim korisnicima nije se svidela njena ideja te su ju kritikovali.

- Dobar način da se urekne ova veza - napisao je nimalo impresionirani komentator.

"Loša odluka", "Dve godine i bićete razvedeni”, bili su još neki od komentara.

Jedan korisnik otkrio je kako i sam ima tetovirano ime svoje bivše supruge, te da to baš i nije pametna ideja. No, uprkos negativnim komentarima, Medison je ipak dobila i niz pohvala od nekih korisnika.

- Odlična ideja, oduševljena sam - komentarisala je jedna korisnica.

- Iskreno, i ja to želim da učinim - dodala je druga.

Neki korisnici brinuli su se da će pokvariti iznenađenje, deljenjem videa na društvenim mrežama, no ona je objasnila da njezin zaručnik baš i ne koristi mreže, te da nema Tik Tok profil.