Izvor:Foto: Instagram printskrin/sandraafrika, ATA images

JEDNA OD NAJZGODNIJIH Sandra Afrika na početku karijere FOTO

Izvor: Nportal

22.03.2023.

19:35

PEVAČICA je oduvek bila zgodna.

Prvo javno pojavljivanje atraktivne pevačice bilo je sa pevačem Miletom Kitićem kada se pojavila kao njegova igračica na sceni a tom prilikom je svima zapala za oko njena zadnjica.

BloombergAdria.com

 

Sandra je u jednom trenutku presekla i odlučila da se upusti u solo karijeru i oproba kao samostalni izvođač.

Prvu pesmu sa kojom se predstavila jeste pesma pod nazivom "Afrika" a svoj zaštitni znak (zadnjicu) je zadržala u prvom planu.

Sandra Afrika je oduvek bila zgodna, a njena pozadina koja je prirodna što je još veće iznenađenje, oduvek je bila prepoznatljiva i uočljiva.

BloombergAdria.com

 

Lice pevačice je nešto drugačije jer se podvrgla estetskim korekcijama ali minimalno, jer lični opis kao neke koleginice sa estrade nije promenila.

Za razliku od danas, ima drugačije obrve i uvećana usta i grudi, dok sve ostalo izgleda kao i ranije. Dugu kosu je zadržala ali promenila boju, te je iz crne prvobitno bila brineta, a onda i nešto svetlije nijanse, dok je sada gotovo plava.

BloombergAdria.com

 

Ono što se kroz godine nije menjalo jeste njen pomenuti zaštitni znak, koji i dan danas mami dah u njenim spotovima, a zbog toga ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih estradnih ličnosti.