Izvor:Foto: Printskrin Jutjub/INDY

LELE, LELE: Indi opet u svom starom fazonu (VIDEO)

Izvor: D. Cakić

24.03.2023.

09:30

FOLK zvezda Indira Aradinović Indi posle kraćih bura koje je imala u svom privatnom životu, na scenu se vratila jača nego ikad i to u svom dobro poznatom starom fazonu.

Indi je juče objavila svoju novi pesmu "A LE LE LE" koja je za samo jedan dan oduševila narod, što potvđuju pregledi na njenoj intertnet platformi.

BloombergAdria.com

 

Bez ikakve pompezne najave pevačica je objavila numeru, a oduševljenje njene publike je to što je pesma u muzičkom ruhu koje se očekuje od Indi - pravi narodnjak, koju prati i spot sa orkestrom iza pevačice.

BloombergAdria.com

 

Kuriozitet je što je tekst za pesmu napisala njena sestra - pop zvezda Edita Aradinović, a što protvrđuje još jednom - da su njih dve u više nego dobrim odnosima, ali i da se saradnja nastavila od Indirine prethodne pesme "AJA AJA".

BloombergAdria.com

 

- I najveću i najlepšu zahvalnost mom bratu i sestri Editi Aradinović, koja mi je poklonila ovu pesmu i napisala. Volim te šmekeru moj veliki. Tvoja Indira - rekla je Indi.

BloombergAdria.com

 

U nastvaku pogledajte i poslušajte Indirinu novu pesmu i spot, koja je izazvala ogromnu pažnju, kao i brojne komentare na društvenim mrežama.