Izvor:Foto: ATA images/Printskrin Jutjub/K1 Televizija

MOLI SE ZA NJEGA: Anastasija podelila fotku Gudelja iz bolnice

Izvor: Nportal

26.03.2023.

15:33

ANASTASIJA Ražnatović na svom Instagram profilu podelila je sliku svog devera.

Dragiša Gudelj je juče kolabirao tokom utakmice, a devojka njegovog brata Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović, mu je javno pružila podršku i pokazala kako se moli za njegovo zdravlje.

Anastasija je podelila fotografiju brata svog dečka iz bolnice.

BloombergAdria.com

Pomenutu sliku je najpre na svom profilu ubacio Nemanja Gudelj, koji je želeo da obavesti fanove kako je njegov brat u najboljem redu, kao i da iskaže svima zahvalnost. 

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija. Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri. Ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi. I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubav, nikada to nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala - napisao je Nemanja Gudelj.

Podsetimo, Dragiša Gudelj, rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje, juče je izgubio svest tokom utakmice njegove Kordobe protiv Rasing Ferola. Na sreću, lekari su brzo reagovali, a Dragiša je ubrzo došao sebi, čak je i želeo da se vrati na teren, ali mu lekari nisu dozvolili. 

NJega su hitno prevezli u bolnicu, gde je zadržan preko noći na posmatranju, kako bi se uradili svi neophodni testovi. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".