Izvor:Foto: P. Mitić

IMAO SAM SAMO 6 MESECI: Nepoznati detalji Miloševog detinjstva

Izvor: Nportal

01.04.2023.

16:21

GLUMAC Miloš Biković je jedan od najpoznatijih i najplaćenijih srpskih glumaca, ali malo ko zna da njegovo detinjstvo nije bilo idealno.

Miloševi roditelji razveli dok je još bio beba.

Miloš je prilikom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a dotakao se detinjstva i porodičnih odnosa.

Bikovićevi otac i majka su se rastali kada je imao samo nekoliko meseci, ali su povrh svega, očigledno bili u lošim odnosima sve do njegovog punoletstva.

BloombergAdria.com

O ovoj temi glumac nije toliko često pričao, a kada ga je voditeljka pitala kada su se njegovi roditelji razveli, on je odgovorio:

- Imao sam samo šest meseci kada su se mama i tata razveli. Ja se i ne sećam toga. Prvi put sam video roditelje da zajedno doručkuju kada sam imao 18 godina - rekao je Miloš.

NJegov otac je preminuo 2006. godine što mu je izuzetno teško palo.

Glumac je govorio i o bratu koji se zamonašio, a sa kojim se i dan danas ume da se posvađa, bez obzira na to što je svešteno lice.

Inače, otac Mihajlo je svojevremeno priznao da se puno radovao što će dobiti brata Miloša.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan:

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: "Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene". Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".