Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Grand Production

ISPALA iz "ZG" u PRVOM krugu, a danas je velika zvezda

Izvor: Nportal

11.04.2023.

16:16

MALO ko zna da se davne 2005. godine prijavila za ovo takmičenje i ispala na samom startu.

Popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" traje gotovo 20 godina. Za 16. sezona kroz šou prošao je veliki broj pevača koji je napravio ozbiljne muzičke karijere.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su se više puta prijavljivali za takmičenje, pa su tek posle nekoliko pokušaja uspeli u nameri da naprave karijeru.

Postoji i nekoliko primera pevača koji su se oprobali u ovom takmičenju, ali su ipak karijeru izgradili bez "Zvezda Granda".

BloombergAdria.com

Jedan takav primer koji svi znaju jeste pevačica Edita Aradinović koja je posle nekoliko pokušaja u ovom takičenju izgradila solo karijeru.

Malo ko zna da se davne 2005. godine za ovo takmičenje prijavila i pevačica Ivana Selakov koja je tada ispala već u prvom krugu. Iako je na samom polčetku doživela neuspeh, Ivana se i danas sa rado seća učešća u „Zvezdama Granda“ , a jednu rečenicu Saše Popovića će zauvek pamtiti.

BloombergAdria.com

– Došla sam na audiciju, a ono devojke štikle dvanaestica, našminkane, sa dekolteima, sve pršti od šljokica. A, ja kao da sam pošla u prodavnicu. Ravne čizme, farmerke, džemper. Prošla sam audiciju, ali sam već tada videla da tu ne pripadam. Došla sam do prvog kola, gde se glasalo SMS-om, i tada sam ispala. I danas Saša Popović voli da kaže da sam ja jedina koja je uspela, a da nije prošla u "Zvezdama Granda" – ispričala je Ivana jednom prilikom.