Izvor:Foto: Instagram printskrin/ karleusastar

KARLEUŠA OŠTRA: Ne gledam ZG! Potom ponizila poznatu glumicu

Izvor: Nportal

05.11.2021.

07:32

SINOĆ je u prestonici održan događaj koji je skupio mnogobrojne javne ličnosti na jednom mestu. Svi su se potrudili da crvenim tepihom prošetaju glamurozne svečane toalete. Popularna pevačica Jelena Karleuša je za ovu priliku odabrala dugu crvenu haljinu, napravljenu od puno perlica i cirkona. NJen duboki dekolte sve je ostavio bez daha.

Jelena je bila vidno raspoložena za ovu priliku, pa je odlučila da porazgovara sa novinarskim ekipama o temama koje su trenutno aktuelne. Govorila je o  "Zvezdama Granda", duetima, novom albumu ali je i sve prisutne iznenadila rekavši da ne zna ko je naša glumica Marijana Mićić.

BloombergAdria.com

 

Naime, na pitanje novinara da li su joj se događale slične situacije kao Marijani kojoj je nedavno hakovan Instagram nalog, Karleuša je delovala zbunjeno.

- Ne znam ko je Marijana Mićić, hajde konkretna pitanja, molim vas. Meni to ne može da se desi, sarađujem sa ozbiljnim IT stručnjacima - rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na tajnu karijere duge 30 godina.

BloombergAdria.com

 

- Godine su u pitanju, tako da mi ne nedostaju, snimala sam ih šest godina. "Zvezde Granda" nisam gledala ni kada sam ja bila u žiriju, a pogotovo ne sada - rekla je pevačic, a zatim otkrila da ne voli da gleda sebe na TV ekranu.

(Srbija Danas)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".