Izvor:Foto: Profimedia

MONIKIN MENI Italijanska diva očarava izgledom u 6. deceniji

Izvor: Nportal

09.06.2023.

20:21

JEDNA OD najlepših žena današnjice, Monika Beluči, važi za nekoga ko nije veliki zagovornik restriktivnih režima ishrane, izgladnjivanja ili velikog odricanja od uživanja u hrani.

Pored toga, lepa Italijanka priznaje da nije ljubitelj vežbanja i da obožava dobru hranu. Kako kaže, ona je prava Italijanka, jede sve, ali najviše voli italijansku kuhinju

Kada pretera s ukusnim jelima, uvodi sedmodnevni plan ishrane. Na taj način čisti telo od nakupljenih toksina, ubrzava metabolizam i vraća telesnu građu.

Iako je duboko zagazila u šestu deceniju života, Monika i dalje pleni mladalačkim izgledom, a za to je pored genetike zaslužena i ishrana. 

NJena ishrana je optimalna jer sadrži dovoljnu količinu voća i povrća, bogatog vitaminima, mikroelementima i vlaknima. Budući da koristi med, ne oseća često potrebu za slatkišima.

Sva jela koje konzumira Monika su vrlo praktična i jednostavno se pripremaju, što je savršeno za sve koji imaju malo slobodnog vremena.

Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće

Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem

Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće

Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj je potrebno samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#monika beluči #glumica Monika Beluči #Monika Beluči dijeta #holivudske zvezde #Holivud #VIP