Izvor:Foto: Profimedia

RAJ U SRCU ATLANTIKA Nole i Jelena na zasluženom odmoru FOTO

Izvor: Nportal

14.06.2023.

08:03

NEDAVNO je Novak Đoković osvojio istorijsku 23. grend slem titulu rutinski pobedivši Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa sa 3:0 u setovima.

Ovom pobedom, Đoković je prestigao Rafaela Nadala po broju trofeja na četiri najveća turnira u ATP turu, a sada je uzeo više nego zasluženi odmor. 

On je još na konferenciji za medije, odmah posle pobede u finalu, najavio da će uzeti nekoliko dana odmora i da neće igrati mečeve do početka Vimbldona u prvoj polovini jula.

Posle istorijskog trenutka u karijeri, Nole je odlučio da se sa porodicom malo odmori u Portugaliji, a "uhvaćen" je na putu za ostrvo Sao Migel, gde će odmarati nekoliko dana. 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Novaka i Jelene Đoković koje su napravljene na aerodromu neposredno pre poletanja za Portugal. 

Inače, ostrvo San Migel nalazi se u srcu Atlantskog okeana, a udaljeno je oko 1.500 kilometara od Lisabona, glavnog grada Portugala. Pripada Azorskim ostrvima i jedno je od devet glavnih ostrva, a ujedno i najveće ostrvo ovog arhipelaga, sa površinom od oko 760 kilometara kvadratnih i populacijom od oko 140.000 stanovnika. 

Inače, Azorska ostrva su vulkanskog porekla i istovremeno su plava i zelena, crna i vulkanska, i prelivena okamenjenom lavom. U njihovim kraterima su smeštena jezera neverovatne lepote i toplih vodopada.

Pogledajte kako izgledaju Azorska ostrva:

Vimbldon počinje 3. jula te Novak neće imati previše vremena za odmor, ali svi se nadamo još jednom trofeju na grend slemovima.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".