Izvor:Foto: Profimedia

POTVRĐENO: Pronađeno beživotno telo glumca DŽulijana Sandsa

Izvor: Nportal

28.06.2023.

14:31

Britanski glumac DŽulijan Sands, poznat po ulogama u seriji „24“ i filmovima poput „Soba sa pogledom“ i „Polja ubijanja“, pronađen je mrtav nakon što je nestao u planinama San Gabrijel u južnoj Kaliforniji u januaru, objavili su u istražitelji.

Popularni glumac je u trenutku smrti imao 65 godina i važio je za strastvenog planinara.

- Uzrok i način smrti je još pod istragom, dok se čekaju dalji rezultati testova - navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino i dodaje:

- Želeli bismo da izrazimo našu zahvalnost svim volonterima koji su neumorno radili na pronalaženju gospodina Sandsa, prenosi CNN.

Podsetimo, glumac je bio predmet tekuće potrage u oblasti planine Boldi pošto se nije vratio sa pešačenja 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

BloombergAdria.com

 

Vremenski uslovi su ometali potragu u nedeljama nakon njegovog nestanka. Zvaničnici su ranije ovog meseca najavili obnovljene napore za lociranje Sandsa.

Preko 80 volontera za potragu i spasavanje, zamenika i osoblja učestvovalo je u potrazi proteklih dana, uz podršku dva helikoptera i posade dronova dok su volonteri pretraživali u „zabačenim oblastima širom planine Boldi“, prema izjavama zvaničnika.

Podsetimo, planinari su prošle nedelje pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji, gde je pre pet meseci nestao glumac.

Sands je bio oženjen novinarkom Evgenijom Čitkovic i ima troje odrasle dece.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".