Izvor:Foto:Jutjub printskrin/ Sparta/ATA images

PRE SINA DRAGANA Okanović otkrio: "Honorar je bio 25 evra"

Izvor: Nportal

03.07.2023.

21:01

POZNATI glumac kaže da mu na početku karijere nije bilo lako, ali da mu je uloga sina Dragana potpuno promenila život.

 Glumac je otkrio da je, pre nego što je stekao popularnost ulogom sina Dragana u hit seriji "Selo gori, a baba se češlja", nedovoljno zarađivao za normalan život.

- Pre te uloge snimio sam nekoliko projekata, a honorar mi je za snimajući dan iznosio 25 evra. Sećam se da mi je jedan od prvih filmova bio "Jagoda u supermarketu". Zarada je bila mala, ali nisam to doživljavao tragično. Bio sam presrećan što uopšte radim jer se tada nije snimalo puno filmova i serija kao sada. Mnogo sam naučio na tim projektima, što mi je kasnije u karijeri veoma značilo - priča Nenad za Informer i dodaje da se to promenilo posle uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja":

- Uloga sina Dragana promenila mi je karijeru nabolje. Posle te serije honorar mi je skočio i sada je nemerljivo veći.

Nenad kaže da je ulogu u hit seriji reditelja Radoša Bajića dobio sasvim slučajno.

BloombergAdria.com

- Bio sam sa porodicom u "Mekdonaldsu" na Terazijama i jeli smo sladoled. Tamo sam sreo drugaricu Katarinu, koja mi je rekla da njen momak Goran, koji je reditelj, počinje da radi seriju i da će me preporučiti. Posle tri dana me je pozvao, otišao sam kod Radoša, a ostalo je istorija - priča Nenad i dodaje da se na snimanju družio sa Miloradom Mandićem Mandom, koji je preminuo 2016. godine:

- Vraćali smo se sa snimanja iz Medveđe u Vrnjačku Banju, kada su mi javili da mi se supruga porodila. Dobio sam sina Trifuna. Stali smo, izašli iz kola, a Manda me je izgrlio i izljubio. Prvi mi je čestitao. Svratili smo u obližnju kafanicu da popijemo rakiju i nazdravimo. Taj trenutak pamtim kao najjači događaj sa snimanja te serije. Nikad ga neću zaboraviti - kaže Nenad.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".