Izvor:Foto: ATA images

SESTRA SANJE MARINKOVIĆ: Dugi niz godina ne živi u Srbiji

Izvor: Nportal

08.07.2023.

07:52

O PORODICI poznate voditeljke Sanje Marinković (47) naširoko se pisalo u medijima, ali možda je najmanje poznatih stvari ostalo o njenoj rođenoj sestri

Sanja Marinković aktivna je na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima nesebično deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

BloombergAdria.com

Ovih dana lepa voditeljka baškari se u Crnoj Gori, a najnovija fotografija Sanje Marinković koju je ponosno objavila na društvenoj mreži Instagram privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Dok uživa u čarima mora Sanji na ovom divnom putovanju društvo prave članovi porodice među kojima je i sestra Tamara koja godinama uspešno beži od objektiva.

 

Sestra Sanje Marinković živi u Španiji, tačnije u Barseloni, gde je osnovala svoju porodicu. O njenom životu se malo toga zna, a sudeći po fotografijama, Tamara likom neverovatno podseća na slavnu voditeljku.

BloombergAdria.com

U intervjuu koji je svojevremeno dala za magazin Story, Marinkovićeva je otkrila da je Španija jedina zemlja u kojoj bi mogla da živi, a sigurno je sestra najveći razlog za to.