Izvor:Foto: Instagram printskrin/ elenakaraman.essenceofliving

GLAMUR I SJAJ: Zavirite u dom Elene Karić - prava oaza mira

Izvor: Nportal

09.11.2021.

15:13

ELENA Karaman Karić, važi za ženu sa veoma jedinstvenim stilom za modu i dekorisanje doma. Ona je počela da gradi svoj dom na Kosmaju nakon razvoda od Jugoslava Karića, a sada je njena majka, modna kreatorka Verica Rakočević, otkrila kako izgleda unutrašnjost vile svoje ćerke, što do sada nismo imali priliku da vidimo.

Elena i Jugoslav odmah nakon razvoda prodali su imanje i kuću na Kosmaju porodici Novaka Đokovića, nakon čega je dizajnerka nameštaja odlučila da sebi kupi novo imanje, nedaleko od starog. Ovoga puta Elena je uz plac kupila i šumu, kako bi uživala u tišini i imala prostora i vremena da se poveže sa prirodom.

- Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima.” - Halil DŽubran - citirala je Verica Rakočević na svom Instagram profilu uz fotografiju Eleninog doma, pa dodala:

- Svoje snove je pretvorila u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom.Vredno i kreativno moje neka te šumske vile čuvaju uživajući sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama.

Iz fotografije možemo zaključiti kako je Elena vodila računa i o najsitnijim detaljima. Ogroman kristalni luster, krznene prostirke na foteljama i skulptule, i fotografije odaju utisak glamura i luksuza.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".