Izvor:Foto:Printscreen/Instagram/filip_car_capo_ck

MOJ FAN I MOJA PRIJATELJICA: Car isprozvao Anđelu Đuričić

Izvor: nportal

18.07.2023.

20:26

DRAMATIČNE SVAĐE učesnika Zadruge nastavile su se i nakon rijalitija. Sada je na udar pala Anđela Đuričić i Nataša Moskva od strane Filipa Cara.

Rijaliti zvezda Filip Car po prvi i jedini put se oglasio za medije nakon superfinala Zadruge gde je izneo pravu istinu o optužbama da je prevario svoju verenicu Aleksandru Nikolić, kao i o odnosu sa Natašom Moskvom.

BloombergAdria.com

 

Kako je Car rekao, nije iznenađen što je Moskva preko njega pokušala da dođe do popularnosti, ali ga je razočarala izdaja Anđele Đuričić, koja mu je bila prijatelj, a ugostila je Natašu u svojoj emisiji, bez da se konsultuje sa njim i da čuje njegovu stranu priče.

Međutim, Car se oglasio i na svom Instagram profilu, kako bi isprozivao i lapsus novopečene voditeljke Anđele Đuričić, koja je u svojoj emisiji sa Natašom Moskvom izjavila:

- Ko se opeče na jogurt, duva i na mleko - rekla je Anđela

BloombergAdria.com

 

- Moj fan i moja prijateljica! One su se opekle na jogurt pa duvaju na mleko! Bože, budi precizan i pogodi mene da ne nosim na leđima više krdo stoke, nađite novi izvor za medije, molim vas - napisao je Car.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".