Izvor:Foto: Printskrin/bogdanaraznattoviic/ATA/

NI GRAMA VIŠKA: Skinula se Bogdana Ražnatović

Izvor: nportač

17.08.2023.

17:34

DANAŠNJE MAME često se utrkuju koja će bolje izgledati nakon porođaja, a vitka figura i duge noge zaštitini su znak Bogdane Ražnatović.

Bogdana Ražnatović provela je letnji odmor s porodicom na Kipru, a na plaži je izgledala kao manekenka i posle dva porođaja.

BloombergAdria.com

 

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, ovo leto provela je u društvu najdražih momaka, svog supruga i sinova Željka i Krstana. Oni su porodično letovali u vili na Kipru, gde im se pridružila i Anastasija u jednom trenutku, a ova mlada žena nikada se ne eksponira javno na društvenim mrežama.

Ovog puta, isplivala je njena fotografija s mora, na kojoj se vidi da Bogdana i posle dva carska reza izgleda fantastično. Mada je mnogim ženama teško da "skinu stomak" posle carskog reza, Bogdana se porodila u aprilu i do sada uspela da vrati figuru na zavidni nivo.

bogdanaraznattoviic

Ona može poslužiti devojkama kao prava modna inspiracija za plažu, na kojoj je nosila supertrendi mini-bikini u smaragdnoj nijansi zelene, koja odiše luksuzom i kad je u pitanju odeća i kad je u pitanju, recimo, enterijer prostora.

Bogdanin bikini je prilično jednostavnog kroja kada se radi o donjem delu, a gornji deo je pravi modni pogodak, te ima vrlo interesantne deblje bretele koje pomalo podsećaju i na rukave, atipično za kupaći kostim, ali veoma efektno i trendi.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".