Izvor:Foto: ATA images

PO GOSTE DOLAZI AVION: Tasa i Nemanja spremaju gala svadbu

Izvor: Nportal

04.09.2023.

15:40

ANASTASIJA i Nemanja Gudelj par su koji mesecima puni naslovne strane.

Par je već obavio tajno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži. Sada se spremaju da naprave luksuznu svadbu samo za 50 ljudi. 

Anastasijina želja je da se na svadbi u Španiji služi i srpska tradicionalna hrana da bi i Španci uživali u našim jelima. 

Među zvanicama će se naći, porodica Ražnatović u koju se ubrajaju Tasina majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - priča izvor za Skandal.

Na tom venčanju će Anastasija zvanično uzeti prezime Gudelj: 

- Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanica, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čaki tri haljine.

#Anastasija Ražnatović #Nemanja Gudelj #VIP #svadba Anastasija i Nemanja Gudelj #gosti Anastasija i Nemanja Gudelj