Izvor:FOTO: Profimedia

RAZOČARAVAJUĆE: Slike hrvatske navijačice bez fotošopa

Izvor: nportal

10.09.2023.

13:34

UPOZNALI STE je u Kataru na svetskom prvenstvu u fudbalu, kao vernu navijačicu Hrvatske i tada je punila naslove svih svetskih medija zbog svoj izazovnog oblačenja i oblina.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol poslednje dane leta provodi u Španiji, a svoje pratioce na Instagramu počastila je seksepilnim fotografijama. Svi su već navikli da Ivana izgleda perfektno. Međutim, sada su isplivanje njene paparaco fotografije koje su otkrile istinu.

BloombergAdria.com

 

Na paparaco fotografijama i onima koje je Ivana Knol objavila i te kako se vidi razlika, a zgodna Hrvatica nije odolela da u fotošopu ne uredi svoj struk, "ispegla" lice i sve one sitne nesavršenosti.

Fotograf je uspeo da uhvati svaki delić Ivaninih oblina u malom roze bikiniju koji je istakao njenu bujnu pozadinu.

BloombergAdria.com

 

S plaže je i sama objavila nekoliko fotki na Instagramu, a koliko stvarnost s ovim prizorima baš i nema puno veze, uverite se i sami.

BloombergAdria.com

 

Ivanu često prozivaju za preterano uređivanje svojih fotografija i snimaka, ali svejedno je na Instagramu verno prati čak 3,2 miliona ljudi. Većinu tih pratitlaca stekla je tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru, kada su njene fotografije s tribina obilazile svet.

Poslednjih nekoliko meseci baza joj je Majami, a tamo se druži i sa svetskim zvezdama, poput glumca Leonarda Dikaprija, repera Drejka, košarkaša Šekila O Nila i drugih.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".