Izvor:Foto: Tanjug/AP, M. Vukadinović

NE POSTOJI LUKSUZ: Zavirite u sobu Noletove dece

Izvor: Nportal

14.10.2023.

10:48

Mladi bračni par je veoma posvećen svojoj deci.

Pored svakodnevnih obaveza koje ima preko glave, najbolji teniser sveta Novak Đoković trudi se da svaki slobodni trenutak provede sa svojom decom. On i njegova supruga, Jelena, daju sve od sebe da Stefana i Taru izvedu na pravi put.

Mladi bračni par je veoma posvećen svojoj deci, edukacija i učenje je na prvom mestu, pa je i u skladu tome tako opremljena dečija soba.

BloombergAdria.com

Jelena je nekoliko puta na Instagramu objavljivala fotografije i snimke iz stana, pa smo na trenutke mogli da zavirimo u sobu mališana.

Preteranog luksuza nema, u stanu se nalazi jedna manja biblioteka a pored igračkica, tu su i razne zabavne knjige kao i enciklopedije koje su važan deo Tarinog i Stefanovog odrastanja.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - rekla je Jelena jednom prilikom na panelu „Budućnost je sad“.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".