Izvor:Foto: Depozitfoto

NAJGORI MUŽEVI: Klonite se ova tri horoskopska znaka

Izvor: Nportal

18.11.2021.

13:19

RAZMIŠLJATE o braku? Evo na šta treba da obratite pažnju ako se odlučite na takav korak. Najgori muževi u horoskopu imaju mane koje ne može svaka žena da isprati.

Rak

Muškarac Rak je na neki način preosetljiv. Traži toplinu doma, ljubav, sigurnost. Sa druge strane gotovo niša ne daje zauzvrat. Uglavnom zna da bude lenj, neorganizovan i poprilično ljubomoran. Od žene očekuje baš sve! Da bude savršena domaćica, ljubavnica i kuvarica.

Kada je potrebno da se pokaže muška snaga i odlučnost - njega nigde nema. Zato kažu da su Rakovi "slabi muškarci". Sve bitne i stresne, kao i velike momente, prepuštaju ženama, ali ako nešto krene po zlu tada im prebacuju, gunđaju... Kada je sve po planu nema pohvale. Jednostavno to se kod njih podrazumeva. Poprilično teški i slabi muževi.

BloombergAdria.com

 

Jarac

Muškarac Jarac je ozbiljan i odgovoran i vredan. Odličan životni saputnik. Muškarac na koga žena UVEK može da se osloni. Daje sve za dom i porodicu i ona mu je na prvom mestu. Međutim, ono što je velika mana ovog znaka je njegova emotivna i životna hladnoća!

"Odličan muž, savršen partner, ali hladan..."

Zbog te hladnoće žena ima utisak kao da je sa vojnikom u braku. Nema empatije, razumevanja i saosećajnosti. Poprilično zna da bude škrt kada je novac u pitanju. Nije ljubomoran, ali do te mere da se partnerka ponekad zapita; da li on mene uošte i voli?

Vaga

Najveći zavodnik horoskopa. Pravi donžuan. Sa njim brak jeste lagan, protočan i pun ljubavi, ali i seksa.. Ali, sa druge strane on sebe daje na 100 različitih mesta. Pogotovo kada se žene u pitanju. Ovog muškarca je jako teško vezati uz sebe.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

On voli život, provod, kafane i žene. Veliki je šarmer i ljubavnik i toga je svestan. Svaka njegova komunikacija je u neku ruku flert. Voli žene i svestan je da i one njega vole.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".