Izvor:Foto: Profimedia, ATA images, Jutjub printskrin/Novo jutro

DEVOJČICA JE POBEDILA SVOJE BLOKADE: Jeremićka presrećna

Izvor: nportal

25.10.2023.

08:48

JOVANINA ćerka otpevala rođendansku pesmu

Voditeljka Jovana Jeremić iz braka sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem dobila je ćerku Leu.

Jovana je nekoliko puta javno pričala o tome da je njena ćerka imala problema sa govorom, zbog čega je voditeljka često plakala. 

- Kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora - kazala je Jovana tada.

BloombergAdria.com

 

Međutim, devojčica je uspela da pobedi sve barijere i danas tečno govori, a sada je svojoj majci za rođendan i otpevala rođendansku pesmicu.

Jeremićeva je emotivni snimak podelila sa svojim pratiocima pred svoj 33. rođendan, te nema sumnje da joj je upravo ovo najveći poklon.

Podsetimo, Jovana je pre nekoliko dana iznenadila ljude na ulici nakon što je vozila rolere u brushalteru, te je tako svojim stajlingom privukla veliku pažnju prolaznika.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".