Izvor:Foto: V. Danilov, ATA images

TUKLI SE NA KONCERTU: Alen "Oprostio sam Tifi, bio je slab"

Izvor: Nportal

05.11.2023.

10:32

ALEN Islamović zvanično je postao penzioner, ali ga to nikako ne sputava da i dalje radi. Često održava solističke koncerte širom Balkana, a neretko nastupa i sa "Bijelim dugmetom".

Poznato je da Alen Islamović sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom godinama nije u dobrim odnosima, a sad je konačno ispričao istinu o njima.

BloombergAdria.com

- Možda je Tifa u tom trenutku bio nešto slab. I fenomenalni igrači koji igraju fudbal u evropskim ligama istrči i odigra 50 utakmica dobro, pa jednu zabrlja. Tako je najverovatnije i Tifi došao taj neki 55. koncert koji mu ne štima. Možda mu je ono žuto svetlo iz hotela udaralo u oči i nije mu pasalo, pa mu je neko kriv. Kriv je Alen Islamović. On je pevač isto takav kakav je, peva na svoj način, a ja na svoj - kazao je roker.

BloombergAdria.com

Uprkos svemu, Alen je oprostio kolegi.

- Ja sam čovek koji oprašta. Nema razloga da nešto pamtim, nisam zlopamtilo. Da sam zlopamtilo, ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više raditi, ali nisam. Evo, i dan-danas radim sa "Bijelim dugmetom" - rekao je on za "Unu".

Sa Goranom Bregovićem nikada nije ulazio u konflikt, štaviše zahvalan mu je na baš svemu. Na pitanje da li će se Brega i Željko Bebek pomiriti jednog dana, Islamović je iznenadio odgovorom:

BloombergAdria.com

- Ja to ne znam i ne mogu ni ući u tu priču, jer nisam toliko upućen. To su neke stvari koje bi trebalo njih dvojica da reše, a ne ja. U tom "Bijelom dugmetu" je bilo svašta, od hapšenja, policije, pritvaranja, zatvora, do neobjašnjivih načina kako su neki ljudi koji su svirali umrli i stradali. "Bijelo dugme" je uvek to pratilo i to je neminovno. Najveće zlo "Bijelog dugmeta" je to što se uvek mora nešto desiti. Ako nema toga onda nije "Bijelo dugme".