Izvor:Foto: reprint TV Novosti

MAMA JOJ JE ČUVENA VODITELJKA: Srna Lango dirnula sve objavom

Izvor: Nportal

22.11.2021.

08:40

DAROVITA glumica Srna Lango rođena je u porodici koja se bavila profesijama od javnog značaja, te su njenu majku Dunju Figenvald Puletić mnogi znali sa tv ekrana kao eminentnu voditeljku, spirkerku i novinarku koja je svojim izveštavanjima, stavovima i pričama ostavila traga u ovom poslu.

Dunja je bila šestostruka dobitnica prestižne novinarske nagrade "Gordana Boneti", a čitav vek provela je kao spikerka RTV Beograda.

U braku sa suprugom i kolegom Milanom Langom dobila je naslednicu Srnu i sina Istoka, a lepa glumica podelila je putem svog Instagram profila majčinu fotografiju iz mladosti koja je oduševila pratioce.

— Zauvek sve. Dunja, mater, domovina, anđeo, brat — napisala je pored uspomene koje dočarala koliko Srna podseća na nju.

Čuvena Dunja diplomirala na Filološkom fakultetu, na odseku za engleski jezik i književnost, a tokom adolescentskih dana bavila se i glumom, te je Srna izražajnost na sceni i talenat nasledila od majke.

Glumica je u braku sa proslavljenim glumcem Irfanom Mensurom dobila naslednika Pavla koji je krenuo roditeljskim stopama, te ga možemo gledati u popularnim serijama "Švindleri", "Pogrešan čovek", "Vreme zla", "Vojna akademija".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Srna Lango #Irfan Mensur #Pavle Mensur #Dunja Lango #VIP #poznati