Izvor:Foto: Dragan Milovanović

Jelena Đoković za komad nakita izdvojila 50.000 evra

Izvor: Nportal

24.11.2021.

12:49

NOVAKA i njegovu suprugu Jelenu Đoković oduvek je krasila izražena skromnost. Supruga najboljeg tenisera sveta nikada nije dozvolila sebi da se hvali skupocenom garderobom, naprotiv, čak su joj svi zamerali na preteranoj jednostavnosti. Ipak, jedan detalj privukao je posebnu pažnju javnosti.

Kada su aksesoari u pitanju, na Jeleni možemo videti narukvice, koje su uglavnom od drveta, čija vrednost je pristupačna svima.  Međutim, supruga Novaka Đokovića u svojoj kolekciji ima i komade koji vrede čitavo bogatstvo. Među njima se posebno ističe ručni sat luksuznog švajcarskog brenda „Audemars Piguet“, vredan gotovo 50.000 evra.

Reč je koji poseduje okvir od 18-karatnog roze zlata, sa 32 brušena dijamanta i posrebrenim brojčanikom sa čuvenim uzorkom „Mega Tapisserie“.

Sat Jelene Đoković je, očekivano, podelio njene pratioce na Instagramu ‒ jedni je kritikuju zbog skupocenog komada koji odudara od stavova koje promoviše, dok je drugi brane smatrajući da u tome nema ničeg lošeg jer sebi može da priušti mnogo više. 

(Hello)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#VIP #stars #Jelena Đoković #Jelena Đoković žena Novaka