Izvor:Foto: ATA images

SAHRANILA JE I OTIŠLA DA PEVA: Goca neutešna zbog njene smrti

Izvor: Nportal

11.01.2024.

10:39

PEVAČICA Goca Tržan oduvek je bila iskrena kada je u pitanju njen privatni život.

Popularna zvezda je smrt bliske osobe jako teško podnela, pogotovo jer je ona bila tu kada joj je bilo najteže. NJena baka Cveta, ostavila je dubok trag u njenom srcu i duši:  

- Nikada neću zaboraviti kada mi je baka Cveta preminula, koju sam volela najviše na svetu, mi smo je sahranili, ja sam uveče otišla da pevam - rekla je pevačica.

Goca je pričala i o braku sa Ivanom Marinkovićem koji je obeležio njen život.  U sadašnjem braku je srećnija nego u prethodnom i ne želi da se vraća u prošlost iako se često njoj vraća prošlost. 

- Mene ne prati senka prvog braka. To neko drugi želi da iskoristi. To je bilo pre 13 godina, ja sam tri puta duže u braku i u vezi sa svojim sadašnjim suprugom, nešto što sam bila ukupno u vezi i braku sa svojim prvim mužem - rekla je Goca.

Goca Tržan je još jednom pokazala svoju iskrenost i otvorenost o ličnim temama, pružajući publici uvid u delove svog života o kojima retko govori javno. NJeni iskreni i bez dlake na jeziku odgovori su naišli na pozitivne reakcije kod publike, koja je prepoznala autentičnost u njenim rečima.

(Republika)