Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official/D. Milovanović

"VELIKO IZVINJENJE": Aca održao nastup na Kopu

Izvor: Nportal

14.01.2024.

08:58

PEVAČ Aca Lukas je sinoć održao obećani nastup, a pre samog početka se obratio publici.

Pevač je veče pre toga bio priveden na putu za Kopaonik zbog toga što nije imao vozačku dozvolu. Zbog toga je bio odložen nastup koji je sinoć održao. Aca se u svom stilu obratio svojoj vernoj publici: 

- Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to - rekao je Lukas.

BloombergAdria.com

 

Prema saznanjima "Blica", folkler je bio pozitivan na narkotike:

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u "skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

- Lukas je pao na testu za narkotike. Zadržan je preko noći, jutros je pušten iz pritvorske jedinice. Protiv pevača biće podneta krivična prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika - kaže izvor za "Blic".

BloombergAdria.com

 

Aca je dobio kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstranci i zbog toga što nije imao vozačku dozvolu. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.