Izvor:Foto: Profimedia

KOVID VENČANJE: Mlada planira poseban sto za antivaksere

Izvor: Nportal

01.12.2021.

11:50

MLADA Hajdi iz Sidneja rekla je da razmišlja o tome da svoje nevakcinisane goste smesti zajedno za jedan "antivakserski" sto. Govoreći u jednij australijskoj radio emisiji, žena je objasnila da se njeno venčanje održava u martu 2022, piše Independent.

- Razmišljam o tome da li je potreban poseban antivakserski sto kako bi svi ostali gosti bili malo opušteniji s ljudima koji nisu vakcinisani ili da uopšte ne razmišljam o tome? - pitala je Hajdi.

Kajli Sandilends i DŽeki O'Henderson složili su se s tim da neće učiniti ništa jer će se ti nevakcinisani gosti verovatno mešati sa drugim gostima tokom cele noći. Sandilends je odgovorio uveravajući Hajdi da su vakcinisani gosti "zaštićeni".

BloombergAdria.com

 

O'Henderson je dodala: "Mislim da njihovo razdvajanje za stolom neće učiniti ništa." Oba radijska voditelja složila su se da bi bilo "razumno" zamoliti sve nevankcinisane goste da se testiraju na kovid-19 pre venčanja. "To je tako standardno ovih dana, Hajdi, a posebno s testovima kod kuće je to prilično lako učiniti", rekao je O'Henderson.

Zbog trenutnih ograničenja u Novom Južnom Velsu, onima koji nisu vakcinisani ili nisu u potpunosti vakcinisani dopušteno je da prisustvuju samo "malom venčanju".

BloombergAdria.com

 

To znači da mogu da budu samo na venčanju sa najviše 11 osoba, uključujući one koji se venčaju, osobu koja vodi brak, dvoje svedoka, nekoga ko će snimiti službu i petoro gostiju.

- Svi ljudi koji nisu u potpunosti vakcinisani na malom venčanju moraju da sede dok konzumiraju alkohol i dok jedu i piju - dodaje se na vladinoj veb stranici Novog Južnog Velsa.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".