Izvor:Foto: ATA images

VESNA SLAVI ROĐENDAN: Znate li koliko godina je napunila?

Izvor: Nportal

13.03.2024.

15:16

Vesna Trivalić, zvezda našeg glumišta, koja je talentom, šarmom i autentičnošću zauvek obeležila srpsku kulturnu scenu danas slavi rođendan.

Legendarna glumica slavi 59. rođendan!

Rođena je 13. marta 1965. godine u Beogradu. Od ranog detinjstva volela je klasičnu i džez muziku, učila je da svira gitaru, bavila se slikanjem, usput i sportom – trenirala je odbojku i trčala.

Po završetku srednje škole stekla je zvanje tehničara za mikrobiološku hemiju.

BloombergAdria.com

Iako je u početku planirala da nastavi studije hemije, Vesna je upisala časove glume kod Aleksandra Saše Volića. Shvativši da ima talenta za tu profesiju, odlučila je da se njoj i posveti. Upisala je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Bila je članica “zlatne generacije”, koju su činili i Dragan Bjelogrlić, Milorad Mandić Manda, Mirjana Joković, Srđan Todorović, Slobodan Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Dušanka Stojanović Glid, Vesna Stanojević, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović.

BloombergAdria.com

Srećno je udata za Nenada Pandurovića, sa kojim je dobila sina Nikolu. Život je sa porodicom nastavila u Dubaiju, ali poslednjih godina, na opštu radost, brilijantnu umetnicu ponovo gledamo na malim i velikim ekranima, kao i u pozorišnim predstavama za koje se uvek traži karta više.

(Hello)