Izvor:Foto: ATA images

DRUGA LANETOVA ŽENA Sa njom se nikada nije pojavio u javnosti

Izvor: Nportal

14.03.2024.

14:36

BEZ obzira na to što je između njih cvetala ljubav, partnerstvu je došao kraj nakon deset godina srećne bračne zajednice

Pokojni glumac Milan Gutović, iako za medije nikada nije javno govorio o svojoj privatnosti, poznato je da se dva puta ženio, a oba braka završila su se razvodom. Prva supruga Milana Gutovića poptuna je nepoznanica, te iako je sa njom glumac bio u braku pre gotovo trideset godina, nije želeo da je otkrije javnosti. Milan i njegova prva žena, čije je ime nepoznato, imaju ćerku Milicu, koja je glumica i balerina.

BloombergAdria.com

Ipak, njegov život nije obeležila samo jedna žena. Milan je nakon razvoda uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević, koja mu je rodila sinove Jakova i Spasoja. Bez obzira na to što je između njih cvetala ljubav, partnerstvu je došao kraj nakon deset godina srećne bračne zajednice.

Takođe, Biljana je zaposlena u Pozorištu na Terazijama, a glumac se nikada nije pojavio sa njom ni na jednom javnom događaju, niti fotografisao u njenom društvu.

Svojevremeno, Milan Lane Gutović bio je na udaru kritika zbog svojih kontroverznih izjava:

BloombergAdria.com

- Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te “dobre” pokazale da ja ne umem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr - rekao je on svojevremeno, prenosi "Puls online".