Izvor:Foto: ATA images

"MOJA MAMA JE NAJLEPŠA ŽENA": Darin sin poslao javnu poruku

Izvor: Nporal

16.03.2024.

17:19

DARA BUBAMARA ne krije koliko je vezana za sina jedinca, a sada je raznežila javnost kada je pokazala kakav odnos ima sa Kostom.

Naime, Kosta je svojoj mami uputio emotivne reči putem društvenih mreža, što je Dara odmah podelila sa svojim pratiocima.

- Majčinstvo, sva ljubav sveta počinje i završava se sa njim. Moja mama je najlepša žena, sve što sam sada, dugujem njoj. Sav svoj uspeh u životu pripisujem ljubavi i podršci koju sam primio od nje. Volim te mama - pisalo je na fotografiji koju je Kosta podelio na svom Instagram nalogu.

BloombergAdria.com

 

Pevačica nije krila koliko je ponosna što njen jedinac ima samo reči hvale za nju.

- Volim te sine moj najviše na svetu - napisala je pevačica i dodala emodžije srca.

BloombergAdria.com

 

Dara: "Koliko sam zaradila, malo i imam"

Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa turneje u Americi, gde je, kako se navodi za 10 dana zaradila oko 300.000 evra.

- Svi znaju koliko zarađujem i od koje godine pevam. Ja 30 godina radim bukvalno svakog vikenda. Počela sam kao devojčica, išla sam u saobraćajnu školu i pevala sam sa svojim bendom. Prijatelji za mene kažu da sam mali mrav. Koliko sam zaradila, malo i imam. Svima sam pomagala, davala, kupovala poklone... Zato mi Bog uvek daje i sve mi se vrati. Ne kajem se što nemam onoliko koliko bi trebalo da imam s obzirom na to koliko sam zaradila, ali imam dovoljno za lep i pristojan život. Kod mene je uvek na prvom mestu zdravlje, za ostalo me baš briga. Kako zaradim, tako potrošim. Meni pare nisu nikad bile najbitnije - rekla je pevačica nedavno za "Informer".