Izvor:Foto: ATA images

"STIGAO BATA!" Velika radost u domu JK - odmah se oglasila

Izvor: Nportal

22.03.2024.

17:34

PEVAČICA Jelena Karleuša putem svog Instagram profila objavila srećne vesti iz svog doma, pa još jednom dokazala svoju humanost.

Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao veliki borac za zaštitu životinja, a do sada je sedam kučića i mačića spasila tužne sudbine, te im pružila neophodne uslove u svom domu.

Jelena često na svom Instagram profilu objavljuje snimke i fotografije sa svojim ljubimcima, a najveću pažnju posvećuje mužjaku staforda, kome je dala ime Alfa i kojeg je spasila od smrti nakon što su mu odsečene prednje šape.

Karleuša je danas ponovo podsetila na svoju humanost, pa pokazala novog člana u njenom domu, a u pitanju je staford, iz istog legla iz kojeg je spašeni Alfa, a koji je duži period bio u azilu za napuštene životinje

BloombergAdria.com

Diva je novom ljubimcu dala ime Omega, te ta dva psa nose imena njenih albuma.

- Moj lepotan Alfa danas je doživeo još jednu lepu stvar. Dovela sam njegovog rođenog brata koji je takođe bio izbačen na ulicu i do sada je bio u azilu gde niko nije hteo da ga usvoji. Usvojila sam ga ja... Gde je mesto za sedam životinja, tu je i za osmu. Dobrodošao u svoj novi dom Omega - napisala je pevačica u objavi.

(Informer)